Tänään taas tavalliseen tapaan mentiin treeneihin. Ollaan nyt koko syksy käyty ja koirat ovat kyllä tykänneet...en sitten tiedä tämän päivän pohjalta tykkääkö ne agista vai hevosen paskasta enemmän. Titillä oli kyllä virtaa, mutta miten tuoretta hevosen paskaa voisi ohittaa ilman maistamista...hmm...noh ei mitenkään ja Koda sitten oli täysin samaa mieltä, että tämä uusi makuelämys täytyy kokea.

Eka rata jätettiin Tipin kanssa kesken, sillä en kestänyt radan puolivälissä tapahtunutta jumitusta. Yritettiin moneen kertaan, mutta jos ei kiinnosta on parempi lähteä pois kuin syödä sitä ulostetta. Pikku mies oli jälleen ratketa riemusta nähdessään mitä pääsee tekemään. Mentiin pojan kanssa putkea ja siivekkeitten läpi juoksua sekä muutaman kerran kepit. Kepit onkin tälle herralle huomattavasi mieluisammat kuin Titille. Tämän jälkeen menimme Titin kanssa uudelleen yrittämään, josko nyt kiinnostaisi. Menimme vain pieniä pätkiä ja ne menivätkin ihan hyvin lukuun ottamatta neidin päähän pistoa karata muutaman kerran RENKALLE. Titi päätti todellakin yllättää, sillä ei ole koskaan mielestäni pitänyt kyseisetä esteestä ja nyt väkisin karkasi useamman kerran sille...taisi hevosen kakka pistää pään ihan sekaisin. Lopuksi teimme irrottautumisharjoituksen ja se menikin todella hyvin. Kolme hyppyä peräkkäin ja putki. Tarkoituksena oli saada Titi irtoamaan toiselta hypyltä aina putkelle saakka. Kolmannella kerralla tämä onnistuikin.

Ensi viikolla menemme vielä käymään treeneissä, mutta voi olla, että vain Kodan kanssa. 14.12 olisi Titin kanssa messari, enkä halua sen tanssivan ripaskaa tuomarin edessä luullen olevansa agi kentällä.

Voi kun pikku herra täyttäisi vuoden niin päästäisiin ihan kunnolla treenaamaan, sillä tässä pojassa on kyllä intoa agiin ;). Tuleva kenttien kauhu! :D