Nyt on takana näyttelyviikonloppu...auton mittariin kertyi lukemaksi viikonlopulta 970.4 km. ELi tulihan tuota "vähän" ajettua :).

Lauantai aamuna lähdimme Titin kanssa liikkeelle n. 6.15. Ajoin Helsinkiin tai siis Ikeaan, joka aukesi klo:9.00. Tosin olimme jo pihassa 8.10 Hirveällä tohinalla kiersin liikkeen läpi ja ostin tarvittavat jutut asuntooni. Aikaa meni 20 min. Kysyin Ikeasta neuvoa näyttelypaikalle ja selvisikin, että se on ihan vieressä...minä olin siis ihan turhaan kiirehtinyt kun aikaa oli vielä 3 tuntia kehän alkuun. Noh, menin sitten kodin ykköseen ja sitten näyttelyyn Vantaalle. Tuomarina oli Edvina Thomas Etelä-Afrikasta. Hän todella piti Titistä ja näin olimmekin ROP. Sitten eikun odottelemaan ryhmä kehiä...josta lopulta lensimme ulos :D. Sitten päivämme jatkui mukavalla ajomatkalla Vantaalta Raumalle....kehä 3:sta...Turku...ja lopultakin Rauma. Yövyimme Titin siskon Gildan luona eli siis Heidin, Jarnon ja Gildan asunnossa. Täytyy kyllä sanoa, että tytöt todellakin tunnistivat toisensa. Jälleen näkemisen riemu oli suunnaton. Siinä tytöt sitten riehuivatkin koko illan ja vielä seuraavana aamunakin.

Sunnuntaina sitten suuntasimme Poriin(eikä Turkuun kuten ensin kirjoitin ;) ), jonne onneksi oli lyhyt matka, alle tunti Raumalta. Näyttely päivä oli niin ikään mukava vaikka nyt tulokseksemme jäi EH., mutta hyvä näin :). Kehän jälkeen meillä oli nyyttäri piknikki beagleharrastajien kesken. Pöydät olivat täynnä ruokaa ;). Kolmen jälkeen me sitten Titin kanssa vihdoinkin lähdimme ajamaan kohti kotia. Matka sitten kestikin n. 5 tuntia.

Matkalta sain muistoksi:
- Ikeasta tavaraa
-kukkamaljakon(rop palkinto)
-5 nauhaa, 2 ruusuketta
- auringon polttamat jäljet käsiini, olkapäihin, selkään, kaulaan.........