Pääsimme vihdoinkin molempien kanssa kunnon treeniryhmiin. Nyt Titi treenaa maanantaisin ja Koda tiistaisin. Titin kanssa kisataan nyt 2-luokassa ja kaksi nolla tulosta onkin jo saatu. 6.12 olisi Joensuussa, Kontiolahdella sitten taas kisat, mutta en ole yhtään varma onko se niin hyvä juttu jos kolmas nolla sieltä vaikka tulisikin...3-luokassa on nimittäin melkosen kova taso. No kaikki ajallaan.

Kodan kanssa oli alku syksystä ongelmia keinulla, mutta en todellakaan tiedä mitä on tapahtunut kun poika nykyään rakastaa kyseistä estettä. Syyskuussa täristiin kuin haavanlehti kun mentiin 2m päähän esteestä. Olin jo unohtamassa Kodan kohdalta koko agilityn, mutta jostain syystä nyt mikään este ei pelota tai tuota suurempia ongelmia. Pussikin mennään nykyään todella vauhdikkaasti. Eniten treenausta vaatii ehdottomasti kepit. Ne ovat vielä hyvin epävarmat...

Titin kanssa suuntaamme vielä ennen vuoden loppua voittaja sekä euroopanvoittaja näyttelyihin, en tosin teidä mitä ihmettä me siellä tehdään. Syödään ja vietetään aikaa tuttujen kanssa :) ja ehkä pyörähdetään hyvin pikaseen kehässä näytillä, että tällaisiakin biikeleitä on olemassa.