Jostain kumman syystä ei meidän agi treeneissä käy niitä henkilöitä, joilla on avain konttiin....noh jäi taas treenit tekemättä(nyt jo toinen kerta) kun emme saaneet esteitä. Teimmekin sitten toko juttuja niin Titin kuin Kodankin kanssa. Ja tuli taas hullu ajatus mieleen, että menisimme Titin kanssa Toko-kisoihin... ..olisimme kuitenkin varsin viihdyttäviä etenkin kun ohjaaja ei edes kuuntele liikkeenohjaajaa vaan tekee ilman lupaa Saas nähdä mihinkä kisoihin me nyt päädytään.

Kävimme sitten tänään joensuun kaikkien rotujen näyttelyssä ja huomenna olisi vielä kansainvälinen näyttely. Tänään tuomarina oli Saija Juutilainen, joka antoi Titille eri:n, sijoitti luokan voittoon, parhaaksi nartuksi ja vielä rotunsa parhaaksi. Arvostelu on todella hyvä:

5 vuotta. Hyvin miellyttävä narttu. Erinom. luusto runko ja linjat. Kaunis pää ja ilme. Hyvä purenta ja korvat. Vahva häntä. Sopivat kulmaukset ja käpälät. Liikkuu mallikelpoisesti erinomaisella luonteella ja askeleella säilyttäen linjansa.

Ryhmäkehässä emme sitten sijoittuneetkaan, tuomarina oli Finne. Huomenna sitten taas mennään ja katsotaan mitä mieltä Pekka Teini on meidän tytöstä.