1967262.jpg
Titi ja Koda

Nyt on opiskelut lähteny kunnolla käyntiin, eikä aikaa tahdo riittää mihinkään. Tenttejä on joka viikko ihan useampi. Titin ja Kodan kanssa ollaan nyt elelty, välillä vähän huonommalla onnella.. Pikku herra Koda on varsinainen viihdyttäjä sille päälle sattuessaan. Kaikkeahan se on jo ehtinyt tuhota. Lampun johto oli kiva pureskella poikki viime viikolla, eilen meni kaksi tinaista valokuva-albumia, puinen ulko-oven matto pantiin säpäleiksi, telkkarin kaiuttimet uusittiin niin ikään, kaapin alle joutunut luu aiheutti raapimis vimman kaapin listaan, kylpuhuoneessa olo ei miellyttäny herraa ja hän päätti tulla aitauksen yli ja raapia listaa, turhautuneena piti vähän maistella tuolin kulmaa, muutama knttilä on pientä välipalaa kun mamma jättää yksin ai niin ja tietenkin viikon vanha rahi piti myös testata...palahan siitä irtosi.
Tämmöistä välillä vähän hermoja raastavaa elämää kaiken muun kiiren keskellä pieni koda herra järjestää. Mammalla on pinna välillä mennyt ja nyt Koda onkin päivä boksissa aina kaksi tuntia kerrallaan. Kovasti autolla ajoahan tämä tuottaa kun kouluunkaan ei ole ihan lyhyt matka(12km), mutta eipä tässä tilanteessa nyt muu auta. Kyllähän sen tietää, että kun aikaa kuluu niin vuoden vanhana voi jo ihan toisella tavalla jättää, ei tarvitsse pelätä mitä on taas syöty...niin ja ei siis ol virikkeiden puutteesta tämä syöminen johtunut. Olen kyllä leluja viritellyt, pahvilaatikkoja on kämppä pullollaan, nameja on piiloteltu jne...ja Titihän on herran seurana niin ikään. Muutenkin huomaa, että 8kk tulee mittariin, kokoa on ihan kiitettävästi jo ja sitä OMAA tahtoa. Vastaan tulevien koirien ohittaminen on lähes mahdotonta, oman äänen kuulleessaan pikku mies melkein kiljuu ilosta jne. Eli alun "helppo" pentu imago on kyllä nyt karissut Kodan harteilta moneen kertaan. 

Titin kanssa agitreenit alkavat torstaina. Näyttely jutuista en nyt oikein tiedä kun tämä koulu tuntuu painavan aikas pahasti päälle. Kyllähän sinne Jyväskylään ja Voittajaan olisi mentävä, mutta saanko järjestetyksi???