Nyt on näyttelyihin ilmoittauduttu taas vähän lisää...suunnitelmissa on siis tulevan viikonlopun Vantaan ja Porin näyttelyt, jotka jo vähän jänskättää. Lisäksi on menemme Kuopioon ja Punkaharjulle...sitten tuo Porvoo onkin vähänä harkinnassa. Kun pitäisi sitäkouluakin vissiin aloitella :). Agin osalta käydään nyt treeneissä joka viikko. Titi alkaa pikku hiljaa ymmärtämään keppejen päälle...niitä pitää siis pujotella ;). Voin siis jo kulkea itse etuperin ja näyttää vasemmalla kädellä ihan suorassa kepit. Ihme oppiminen tapahtu ihan muutaman viikon sisällä. Treenien lisäksi on tarkoitus siis käydä muutamssa kisassa...Syyskuussa Joensuussa on pari starttia samoin kuin Mikkelissäkin eli eiköhän me noihin nyt ilmoittauduta, mikäli vain koulu sallii. Sitten loppu vuosi onkin ihan kysymysmerkki...kaikki riippuu siis juoksuista. Kasvattajan peruskurssille olisi minun tarkoitus mennä, jahkas se vaan onnistuu marraskuussa.

Sitten Ritasta: Ritalla on vähän ollut hammas ongelmia,  joista aikaisemmin keväällä kirjoitinkin. Nyt sitten onkin ongelmat olleetr vasemmalla puolella(aikaisemmin oikealla). Ien on ylhäältä ollut vähän tulehtunut ja tänään kun rupesin asiaa Tiinalle esittelemään huomasin siellä pienen mätäpaiseen, nuppineulan pään kokoinen. Ja kun yritin koskettaa sitä niin se puhkesi. Soitin päivystykseen ja sieltä todettiin, että hyvä kun puhkesi...huomenna omalle eläinlääkärille niin saadaan atibiootti. Onneksi asia nyt selvisi!  

Sitten kävin tänään M&M:ssä ostamassa koirille vähän herkkuja ja Titille sellaisen "Tiikerillä" testatun lelun, jota mainostettiin kyseisen liikkeen lehdessä. Titi kuuluisana lelun tuhoojana ei ole vielä saanut rikottua tätä, joten on se ainakin aikaisempia kestävämpi ja ennen kaikkea ERITTÄIN mieluinen.